Wie zijn wij?

Gids in het financiële labyrint van hypotheken, pensioenen, verzekeringen en andere financiële zaken. Dát is de blog van Aeilfin Advies. Voorheen een kantoor die u hielp bij al deze onderdelen, tegenwoordig dus een informatieve blog over dezelfde onderdelen.

Ach, wie kent de bespiegelingen niet: dat mooie huis waarvan u twijfelt of u en uw partner draagkrachtig genoeg zijn. Of uw oudedagsvoorziening waarvan u eigenlijk geen idee hebt of dat nu eigenlijk wel voldoende is. En het doembeeld van arbeidsongeschiktheid, dat steekt ook regelmatig de kop op. Bijverzekeren? Of toch maar niet? Allemaal aanleidingen om onszelf weer te pijnigen met die bijna onbeantwoordbare vraag of we het nu goed geregeld hebben. Kunt u nog inschatten hoe uw toekomstige financiële plaatje eruit ziet?

Die hypotheekberekening is zo gemaakt. Maar wat komt er ná die momentopname? Wat zijn de consequenties op termijn? Hoe houdt u rekening met onzekerheden? Want wie is er nou nog zeker van een 40-jarig dienstverband? En wat als u toch besluit om minder te gaan werken omwille van de kinderen of vanwege zorgverlof? Of als u zélf, of uw partner, ernstig ziek wordt? Natuurlijk is er niets in het leven zeker maar de gedachte dat uw financiële situatie stabiel en overzichtelijk is, geeft veel rust.

Met onze blog Aeilfin Advies proberen wij u te helpen bij deze lastige keuzes. Vaak zijn er zoveel mogelijkheden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Zijn er toch nog dingen die u niet van onze blog kunt halen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of info@aeilfinadvies. Helaas zijn wij niet direct meer werkzaam als adviesbureau. Indien u daar naar opzoek bent kunnen wij u wel adviseren in het juiste bureau.