Vraag altijd advies bij verzet strafbeschikking

Een strafbeschikking betekent dat je een straf krijgt opgelegd door de officier van justitie, welke in dat geval de aanklager is. Je kunt een geldboete of rij-ontzegging krijgen, of een taakstraf die kan oplopen tot wel 180 uur. Het betekent ook dat hier geen rechter naar heeft gekeken. Daarom is deze straf alles behalve definitief. Voor advies bij verzet strafbeschikking heb je een deskundige en ervaren advocaat nodig.

Strafbeschikking of gatenkaas?

Een strafbeschikking moet je dus nooit zomaar accepteren. De strafdossiers zijn vaak niet eens compleet, waardoor er genoeg gaten in zitten waarmee jij jouw straf kan laten verlagen. Het is dan ook vaak zo dat een rechter, na verzet tegen de strafbeschikking, tot een veel lagere straf komt of zelfs besluit tot vrijspraak. Het is dus absoluut de moeite waard om in verzet te gaan, om zo je straf te verlagen of ontlopen en daarbij ook een aantekening op je strafblad te vermijden.

Snelle hulp voor een lage prijs

Als je een strafbeschikking hebt ontvangen, dan kun je deze gratis en makkelijk voorleggen via www.strafbeschikking-advocaat.nl. Dan bekijkt een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht naar het strafdossier, om te kijken wat hij voor jou kan betekenen en of er voor jou wat te halen valt. Bovendien kun je vrijblijvend een gesprek plannen met deze ervaren advocaat, om hem of haar vervolgens in te schakelen voor een vast laag tarief of eventueel zelfs op pro deo basis – als je hiervoor in aanmerking komt, tenminste.